Båttillbehör

Sök på ditt båtmärke eller din båtmodell så hittar du enkelt passande täckställning, presenning och båtbockar.

Båttält

Offertförfrågan

Beskrivning

Våra måttanpassade båttält av galvaniserade stålrör tillsammans med en kraftig, skräddarsydd PVC presenning ger den mest optimala vinterförvaringen av träbåtar, husbilar och husvagnar.

Våra båttält tillverkas av galvaniserade stålrör 35×2 mm. Vi använder oss av svetsade rörfästen vilket ger kraftiga, stabila och säkra konstruktioner.

Alla båttälten tillverkas på beställning i önskade mått. Utöver de traditionella båttälten tillverkar vi även båthus som är skräddarsydda för att passa till båtlyftar eller U-formade bryggor.

Husställningarna är enkla att montera och demontera vilket underlättar både vid transport och förvaring. Som standard finns de svetsade huskopplingarna i tre olika vinklar men andra vinklar kan givetvis tillverkas på beställning. Eftersom all tillverkning sker i vår egen verkstad är det möjligt att bygga om och ändra konstruktionen i efterhand om så skulle behövas. Vi tillverkar även måttanpassade PVC presenningar vilket gör att vi kan erbjuda helt kompletta konstruktioner.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.