Hotell och kontorsinredning

Offertförfrågan

Beskrivning

Vi erbjuder skräddarsydda inredningar med rör och rörfästen till hotell- och kontorsinredningar. Vi hjälper till med att ta fram specialanpassade lösningar helt enligt våra kunders önskemål.

I samarbete med arkitekter och inredningsdesigners har vi varit med om att ta fram många spännande projekt, allt från fristående klädställningar och garderobslösningar till rumsavdelare och inredningar av hotellrum och hela kontorslandskap.

Obegränsade möjligheter
Ingenting är för litet eller för svårt – vi vet att det mesta går att genomföra. Med dina idéer som utgångspunkt hjälper vi till  att ta fram ett förslag på färdig konstruktion. Till inredningar använder vi oss oftast av FEAL fästen. De finns för både 25 och 35 mm rör. Eftersom fästena är helt delbara är det enkelt att montera, demontera, bygga om och komplettera

Vi arbetar med både stål och aluminium och kan leverera allt från obehandlade stålrör till förzinkade eller pulverlackerade i valfri nyans.

Din närmaste mekaniska verkstad
Vår styrka ligger i att vi tillverkar allting själva i egen verkstad, är flexibla och kan erbjuda kompletta konstruktioner med korta leveranstider. Hos oss kan du få hjälp med allt, från val av material till konstruktionsförslag och pulverlackering. I vår mekaniska verkstad i Bromma kan vi dessutom hjälpa till med svetsning, svarvning, rörbockning och pressning. Kort sagt det mesta.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.