Showroom och mässmontrar

Offertförfrågan

Beskrivning

Vi tillverkar skräddarsydda inredningar med rör och rörfästen till showroom, utställningar och mässor. Vi hjälper till med att ta fram specialanpassade lösningar helt enligt våra kunders önskemål.

Vi har varit med om att ta fram många spännande projekt, allt från montrar till gallerier, klädställningar för showroom och specialbyggda mässmontrar för både fasta och mobila utställningar.

Obegränsade möjligheter

Har du en färdig idé? Eller behöver du hjälp med lösning och val av material? Ingenting är för litet eller för svårt – vi vet att det mesta går att genomföra. Med dina idéer som utgångspunkt hjälper vi dig att ta fram ett förslag på färdig konstruktion.

Vi arbetar med både stål och aluminium och kan leverera allt från obehandlade stålrör till förzinkade eller pulverlackerade rör i valfri nyans.

Till inredningar använder vi oss oftast av FEAL rörfästen. De finns för både 25 och 35 mm rör. Eftersom fästena är helt delbara är det enkelt att montera, demontera, bygga om och komplettera.

Din närmaste mekaniska verkstad

Vår styrka ligger i att vi tillverkar allting själva i egen verkstad, är flexibla och kan erbjuda kompletta konstruktioner med korta leveranstider. Hos oss kan du få hjälp med allt, från val av material till konstruktionsförslag och pulverlackering. I vår mekaniska verkstad i Bromma kan vi dessutom hjälpa till med svetsning, svarvning, rörbockning och pressning. Kort sagt det mesta.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.