Möbeltillverkning

Offertförfrågan

Beskrivning

Obegränsade möjligheter! Vi tillverkar måttanpassade rörkonstruktioner helt efter dina egna önskemål. Ingenting är för litet eller för svårt, vi vet att det mesta går att genomföra. Vi kommer gärna med tips och råd och hjälper till från idé och konstruktionsförslag till färdig lösning.

Vår styrka ligger i att vi tillverkar allting själva i egen verkstad, är flexibla och kan erbjuda kompletta konstruktioner med korta leveranstider. Vi arbetar i huvudsak med stål och aluminium. Vi utför även arbeten inom svetsning, svarvning, fräsning, excenterpressning, bockning, valsning av rör, klippning och borrning med mera. Kort sagt det mesta som en mekanisk verkstad gör.

På beställning erbjuder vi även pulverlackering i valfri RAL-färg.

Under årens lopp har vi fått vara med och hjälpa våra kunder med många spännande projekt. Vi har gjort alltifrån måttanpassade och bockade fotstöd till bardiskar, helsvetsade stativ till soffbord, platsbyggda soffor, takhängda bord, underreden till cafébord, klädhängare och stommar till loungemöbler allt enligt våra kunders egna idéer.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.