Båttillbehör

Sök på ditt båtmärke eller din båtmodell så hittar du enkelt passande täckställning, presenning och båtbockar.

PVC presenningar – måttanpassade

Offertförfrågan

Beskrivning

På beställning tillverkar vi PVC presenningar, båtpresenningar, draperier, bryggskydd och huvar i önskad form och storlek. Som standard levereras båtpresenningarna med kraftiga, fastsvetsade PVC-öljetter.

Dukarnas gramvikt är från 500 g/m2 upp till 700 g/m2 och finns i ett flertal olika färger. Vi har dukar med både blank och matt yta.

Alla våra PVC presenningar har förstärkta kanter och fastsvetsade PVC öljetter runtom med c/c 75 cm. Inga metallöljetter som lätt går sönder.

Vid större båtpresenningar kan man med fördel dela presenningen i två eller flera delar för lättare hantering. Vi gör då en smart skarv som gör att man slipper dra linor längs med presenningarna. Vid upptagning av segelbåtar med masten på har vi även maststoser av PVC för tät skarvning.

Våra PVC presenningar, draperier, båtpresenningar och bryggskydd tillverkas enbart av kvalitetsdukar från europeiska tillverkare som uppfyller EU-standarden för kemikalieförordningen, REACH.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.