Båttillbehör

Sök på ditt båtmärke eller din båtmodell så hittar du enkelt passande täckställning, presenning och båtbockar.

Däckställning bas motorbåt

4 940kr

Nollställ
Offertförfrågan

Beskrivning

Däckställning bas motorbåt är specialanpassad efter varje båttyp men har inte lika många stödben som premiumställningen. Vid leverans får du med en bild på din båt med ställningen inritad – allt för att monteringen ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Enkel montering
Däckställningarna monteras till pulpits, badbrygga, handräcken eller knapar. Samtliga stödben är justerbara vilket gör det enkelt att reglera höjden på ställningen.

En utförlig monteringsanvisning medföljer samt en bild på din båt med ställningen inritad där det tydligt framgår var på båten som fästena ska monteras och stödbenen placeras.

För att ytterligare förenkla monteringen av täckställningen är alla rörfästen och teleskop redan ihopskruvade vid leverans. Enklare kan det inte bli!

Vi ser till att du kan ha din ställning länge. Mycket länge.
Våra produkter är tillverkade för att ha en lång livslängd. Byter du båt går det lätt att bygga om ställningen så att den passar även den nya båten. I vår verkstad i Bromma kan vi hjälpa dig med både kapning och tillplattning av rör, ombyggnad och reparation av täckställningen. Här har vi också butik där du kan få tag på reservdelar – året om.

Material:
Till nockrör och ytterrör teleskop: Eloxerade aluminiumrör 35×2 mm.

Innerrör teleskop: Eloxerade aluminiumrör 30×1,5 mm

Rörfästen: Förzinkat och gulkromaterat stål. Förzinkade bultar och muttrar.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.