Har du frågor?

Om du har frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Du kan även ta en titt på vår sida "Frågor & svar".

Frågor & svar

Välkommen till oss!

På Ranhammarsvägen 9 i Bromma har vi butik med direktförsäljning till privatpersoner och företag. Här har vi även vår verkstad där vi tillverkar våra egna produkter samt kan hjälpa till med diverse verkstadsarbeten som borrning, svarvning, svetsning, rörbockningar, pressning med mera.

Vi hjälper även till med ritningar, konstruktioner och förslag på lösningar till exempelvis båttäckningar eller inredningar av rör och rörfästen.

Kontakta oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller via kontaktformuläret nedan om du vill veta mer om oss och våra produkter. Vår ambition är att återkomma inom 48 timmar vid mejlförfrågningar. Vid brådskande ärenden, ring oss gärna.

Våra öppettider

Måndag – fredag kl 8-17

Stängt för julledighet 23/12 – 8/1

 

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan. Vår ambition är att besvara dig inom 48 timmar.
  • Om du vill veta mer om någon specifik produkt eller vill informera oss om något speciellt så kan du skriva det i meddelande-fältet.
  • Har kan du ladda upp en fil. Det kan till exempel vara en bild eller ritning.
    Max filstorlek: 500 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.