Båttillbehör

Sök på ditt båtmärke eller din båtmodell så hittar du enkelt passande täckställning, presenning och båtbockar.

Däckställning special segelbåt

1,25kr39 700kr

Nollställ
Offertförfrågan

Beskrivning

Däckställning special för segelbåt tillverkas med exakta mått efter varje enskild båttyp vilket ger perfekt passform men även  enkel montering. En täckställning med utliggare ökar ventilationen i båten, men skyddar också skrovet mot nötning från presenning och linor. Dessutom skapas utrymme för underhållsarbete på däck.

 Enkel montering med en skräddarsydd ställning

Ställningen fästs till för och akterpulpit samt med ett stödben till varje mantågsfot.

I de fall båten har tappar för infästning till mantågsstöttorna, grind eller kanske saknar akterpulpit har vi tagit hänsyn till det.

I samband med leverans av din däckställning special får du med en monteringsanvisning där du ser exakt i vilken mantågfot som varje takstol ska placeras samt var på pulpiten fästena ska monteras.

Ihopskruvat och förmonterat

För att ytterligare förenkla vid monteringen är alla rörfästen redan ihopskruvade. Alla takstolar (stödben) är uppmärkta och fästena som ska hålla utliggaren på plats sitter redan förmonterade på takstolsrören. Enklare kan det inte bli!

Tillverkningstid ca 2 dagar efter beställning.

Aktergavel

Däckställning special kan även kompletteras med en aktergavel vilket underlättar när du ska in och ut ur båten vintertid eftersom du inte behöver knyta upp presenningen.

Vi ser till att du kan ha din ställning länge. Mycket länge.

Våra produkter är tillverkade för att ha en lång livslängd. Byter du båt går det lätt att bygga om båtställningen så att den passar även den nya båten. I vår verkstad i Bromma kan vi hjälpa dig med både kapning och tillplattning av rör, ombyggnad och reparation av båtställningen. Här har vi också butik där du kan få tag på reservdelar – året om.

Material

Nockrör, stödben, utliggarrör: Eloxerade aluminiumrör 35×2 mm.

Rörfästen: Förzinkat och gulkromaterat stål. Förzinkade bultar och muttrar.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.