Kapprum och klädställningar

Offertförfrågan

Beskrivning

Vi tillverkar skräddarsydda inredningar av rör och rörfästen som är helt anpassade efter våra kunders önskemål.

Under årens lopp har vi fått vara med och hjälpa våra kunder med många spännande projekt. Vi har gjort alltifrån måttanpassade klädställningar och klädhängare till kontor och butiker, fotstöd till bardiskar, helsvetsade bordsunderreden, platsbyggda soffor och takhängda bord till hela kontorslandskap inredda med rör och rörfästen.

Vår styrka ligger i att vi tillverkar allting själva i vår egen verkstad, är flexibla och kan erbjuda kompletta konstruktioner med korta leveranstider.

Obegränsade möjligheter

Ingenting är för litet eller för svårt – vi vet att det mesta går att genomföra. Med dina idéer som utgångspunkt hjälper vi till  att ta fram ett förslag på färdig konstruktion.

Till inredningar använder vi oss oftast av FEAL fästen. De finns för både 25 och 35 mm rör. Eftersom fästena är helt delbara är det enkelt att montera, demontera, bygga om och komplettera

Vi arbetar med både stål och aluminium och kan leverera allt från obehandlade stålrör till förzinkade eller pulverlackerade i valfri nyans.

Din närmaste mekaniska verkstad

Vår styrka ligger i att vi tillverkar allting själva i egen verkstad, är flexibla och kan erbjuda kompletta konstruktioner med korta leveranstider. Hos oss kan du få hjälp med allt, från val av material till konstruktionsförslag och pulverlackering. I vår mekaniska verkstad i Bromma kan vi dessutom hjälpa till med svetsning, svarvning, rörbockning och pressning. Kort sagt det mesta.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.