Tillverkning av specialkonstruktioner

Detta paket innehåller:

Offertförfrågan

Beskrivning

Tillverkning av specialkonstruktioner – från idé till färdig produkt

Kanske har du en idé om något du skulle vilja tillverka? 

Vi tillverkar måttanpassade rörkonstruktioner av stål och aluminium helt enligt dina egna önskemål. 

Vi hjälper till med allt från konstruktionsförslag, val av material till tillverkning, montering och eventuell ytbehandling såsom pulverlackering, elförzinkning eller galvanisering.

Vår styrka ligger i att vi tillverkar allting själva i vår verkstad, är flexibla och kan erbjuda kompletta konstruktioner med korta leveranstider. Vi arbetar med både stål och aluminium. 

Under årens lopp har vi hjälpt våra kunder med många spännande projekt, vi har tillverkat alltifrån kontorslandskap, ”rum-i-rummet”-konstruktioner, kameraräls för filminspelningar, altanräcken, lagervagnar, underreden till cafébord, klädställningar, partytält, förrådstält, torgstånd, mässmontrar,  stora glober av aluminiumrör, måttanpassade fotstöd till bardiskar, mobila sälburar till djurparker, sängstommar, hoppgungor och skötbord åt specialförskolor, isvakssimulatorer åt skridskoklubbar, rörställningar för scenkulisser och scenbyggen och kostymförråd åt teatrar med mera, med mera.

Väderskydd & draperier av PVC presenning

Vi tillverkar även måttanpassade PVC presenningar som huvar, bryggskydd, banderoller och draperier. Till draperier kan vi erbjuda en helhetslösning med hängskenor och takfästen. 

Presenningarna går att få även med tryck.

Vill du veta mer om specialkonstruktioner?

Kontakta oss på telefon 08-80 29 80 eller skicka in din förfrågan här nedan.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.