Specialkonstruktioner

Offertförfrågan

Beskrivning

Vi tillverkar din idé! Kanske har du en idé om något du skulle vilja ha men inte hittar någonstans. Då hjälper vi dig! Vi tillverkar måttanpassade rörkonstruktioner helt efter dina egna önskemål.

Under årens lopp har vi fått vara med och hjälpa våra kunder med många spännande projekt. Vi har tillverkat allt från hängande julgranar och stora glober av aluminiumrör till måttanpassade fotstöd för bardiskar, mobila sälburar till djurparker, däckställ till bilverkstäder, mässmontrar, sängstommar åt privatpersoner, hoppgungor och skötbord åt specialförskolor, isvakssimulatorer åt skridskoklubbar, klädhängare till kostymförråd, rörställningar för kulisser och scenbyggen åt teatrar och mycket, mycket mer.

Vi tillverkar även måttanpassade PVC presenningar som huvar, bryggskydd och draperier. Till draperier kan vi erbjuda en helhetslösning med hängskenor och takfästen. Vi har gjort draperier åt bland annat större färjor, biltvättar och nöjesfält.

Vår styrka ligger i att vi tillverkar allting själva i egen verkstad, är flexibla och kan erbjuda kompletta konstruktioner med korta leveranstider. Vi arbetar med både stål och aluminium. Vi utför även arbeten inom svetsning, svarvning, fräsning, excenterpressning, borrning, rörbockning och valsning av rör. Kort sagt det mesta som en mekanisk verkstad gör.

På beställning erbjuder vi även pulverlackering i valfri RAL-färg.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.