Båttillbehör

Sök på ditt båtmärke eller din båtmodell så hittar du enkelt passande täckställning, presenning och båtbockar.

Motorbåt

Hitta passande ställning till din båt med hjälp av sökfunktionen i toppen av sidan. Om du inte hittar det du söker så kan du kontakta oss för offert.

Offertförfrågan

Beskrivning

Däckställning motorbåt

Däckställning premium motorbåt är specialanpassad efter varje båttyp vilket ger en perfekt passform. Vid leverans får du med en bild på din båt med ställningen inritad – allt för att monteringen ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Enkel montering

Däckställningarna monteras till pulpits, badbrygga, handräcken eller knapar. Samtliga stödben är justerbara vilket gör det enkelt att reglera höjden på ställningen.

För att förenkla monteringen av täckställningen är alla rörfästen och teleskop redan ihopskruvade vid leverans. Enklare kan det inte bli!

Vi ser till att du kan ha din ställning länge. Mycket länge.

Våra produkter är tillverkade för att ha en lång livslängd. Byter du båt går det lätt att bygga om ställningen så att den passar även den nya båten. I vår verkstad i Bromma kan vi hjälpa dig med både kapning och tillplattning av rör, ombyggnad och reparation av täckställningen. Här har vi också butik där du kan få tag på reservdelar – året om.

A-ställning för motorbåtar

A-ställning för motorbåt är en klassisk ställning som är lämplig för båtar som saknar pulpits och andra fästmöjligheter på däck eller där man av andra orsaker vill undvika att fästa ställningen på däck.

A-benen står på marken. Teleskopiska takstolar som fästs uppe på däck. Finns i ett flertal olika varianter. Mycket enkel att montera.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.