Båttillbehör

Sök på ditt båtmärke eller din båtmodell så hittar du enkelt passande täckställning, presenning och båtbockar.

Segelbåt

Vi har färdiga förslag på båtställningar till de allra flesta segelbåtar. Använd vårt båtsök på toppen av sidan för pris till just din båt.

Offertförfrågan

Beskrivning

Däckställning special för segelbåt

Däckställning special med utliggare är en skräddarsydd däckställning som är anpassad efter varje båtmodell. Tillverkas med exakta mått vilket ger perfekt passform och enkel montering. En täckställning med utliggare ökar ventilationen i båten, men skyddar också skrovet mot nötning från presenning och linor. Dessutom skapas utrymme för underhållsarbete på däck.

Enkel montering med en skräddarsydd ställning

I samband med leverans av din däckställning special får du med en monteringsanvisning där du ser exakt i vilken mantågfot som varje takstol ska placeras samt var på pulpiten fästena ska monteras. Enklare kan det inte bli!

Aktergavel

Däckställning special kan kompletteras med en aktergavel vilken underlättar när man ska in och ut ur båten vintertid eftersom man inte behöver knyta upp presenningen.

Däckställning standard segelbåt

Däckställning standard segelbåt passar till alla typer av segelbåtar som har en förpulpit att fästa i. Teleskopbenen stöder mot relingen. Kan varieras i det oändliga och även byggas om till däckställning special.

A-ställning segelbåtar

A-ställning är en klassisk ställning som är lämplig för båtar som saknar pulpits och andra fästmöjligheter på däck eller där man av andra orsaker vill undvika att fästa ställningen på däck.
A-benen står på marken. Teleskopiska stödben som fästs uppe på däck. Finns i ett flertal olika varianter. Mycket enkel att montera.

Vi ser till att du kan ha din ställning länge. Mycket länge.

Våra produkter är tillverkade för att ha en lång livslängd. Byter du båt går det lätt att bygga om båtställningen så att den passar även den nya båten. I vår verkstad i Bromma kan vi hjälpa dig med både kapning och tillplattning av rör, ombyggnad och reparation av båtställningen. Här har vi också butik där du kan få tag på reservdelar – året om.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.