Båttillbehör

Sök på ditt båtmärke eller din båtmodell så hittar du enkelt passande täckställning, presenning och båtbockar.

Skruvklammer inklusive vagnsbult

115kr

Dimension: 35 mm

  • Vikt: 180 g

Beskrivning

Skruvklammer inklusive vagnsbult, passar till rör med ytterdiameter 35 mm.

Flera användningsområden – används till både täckställningar och inredningar.

Material: Förzinkat och gulkromaterat stål. Levereras inklusive gulkromaterad vagnsbult M8x60.

Täckställningar
Till däckställning special för segelbåtar monteras skruvklammer längst ut på takstolarna för att hålla utliggarröret på plats. Används även till tvärstagen på A-ställningarna.

Inredningar
Skruvklammern är användbar om man på ett smart och enkelt sätt vill hänga en tavla, skiva eller liknande på ett rör. Kan även användas för att montera en bordsskiva på ett liggande rör. Går att pulverlackeras i önskad RAL-färg.

Varning för plagierade rörfästen hos Watski & Nautec!

Det har kommit till vår kännedom att Watski / Nautec säljer plagierade rörfästen som till utseendet är exakta kopior av vårt T-fäste, Skarvhylsa, Skruvklammer och Dubbel flänsring.

Vi vill med det här inlägget göra er uppmärksamma på att dessa kopierade fästen säljs på Watskis hemsida men även i deras butiker.

Det är svårt att se skillnad, det är först vid användning man märker att de är av undermålig kvalitet vilket har kommit till vår kännedom.

Våra rörfästen är alltid präglade Press & Son. 

Har du frågor? Hör av dig till oss!

Ring oss gärna på telefon 08-80 29 80 eller maila oss på info@press-son.se. Du kan också kontakta oss via formuläret som dyker upp om du klickar på ”Kontakta oss”-knappen.